Как да гледаме българска телевизия в Германия?

Никога, ама никога не сваляй филми от торенти, защото рано или късно ще си платиш прескъпо за това. Има различни начини за гледане на българска телевизия в Германия. В тази статия ще ти разкажа за моя опит.

Много българи в чужбина искат да гледат родни телевизионни канали. Лично аз съм пробвал със сателитна чиния, iptv технология, през браузер и интернет телевизия.

Никога, ама никога не сваляй филми, музика и игри от торенти, защото рано или късно ще получиш глоба и после разправиите са големи.

За сателитна чиния ти трябва специално разрешение и място за поставяне. Настройване, дупки в стените и кабел до телевизора са част от гледането на телевизия с чиния. Според мен си е доста разправия, но доста сънародници гледат българки канали по този старомоден начин.

IPTV технология предлага доста канали, но за мен не е много легално. Има доста реклами във фейсбук, който предлагат тази услуга с безплатен тестов период. Трябва да се закупи допълнително устройтво през което се гледа.

Единственото предимство на гледане на бг телевизия през браузер е, че е безплатно. Малко канали, лошо качество, мудно и трудно управление на каналите, прекъсвания непрестанно, ако искаш да гледаш телевизия така.

От 2019 година гледам българска телевизия онлайн. Elemental.TV е онлайн телевизия с глобално покритие, специално за българи в чужбина. Разполага с много TV канала на живо и запис, български и световен спорт, новини, филми, сериали, музика и други. Аз лично гледам на браузера на телевизора, но има много и най-различни варианти. Качеството е отлично и без прекъсвания. Може да стартираш с безплатни пакет и да се убедиш в предимствата без да плащаш абсолютно нищо. За регистрация дори не се изисква кредитна карта. Ако решиш да минеш на платен план, може да платиш с кредитна карта или пейпал.

Съществуват и други начини за гледане на българска телевизия в чужбина. Лично аз съм пробвал само описаните по-горе и за момента съм много доволен от Elemental.TV. Ако искаш да споделиш твоя опит с гледането на българска телевизия, може да ми пишеш.

При заявка на абонамент за Elemental.TV може да изпозваш код bartex-11-yahoo-com и ще получиш 35% отстъпа за абонамента. ЗАВИНАГИ.