Въпроси и отговори за Neterra.TV

Често задавани въпроси за гледането на българска телевизия в Германия

Neterra.TV e първата телевизионна платформа за българите в чужбина, в която може да се гледа леснo и удобно българска телевизия онлайн, на живо или на запис. Neterra.TV дава възможност за избор на най-удобното устройство – смарт телевизор, телефон, таблет или лаптоп, с високо HD качество на картината, и на до 5 устройства едновременно. Може да гледате над 100 ТВ канала, 30 в HD.

Neterra.tv/plus е онлайн пространството за българско, европейско и артхаус кино и филмови фестивали.

Платформата предлага достъп до качествено авторско съдържание и е домакин на редица значими кинофестивали като Master Of Art, CineLibri, Киномания, Sofia MENAR и други.

В Neterra.TV+ са налични най-новите и атрактивни български и чужди заглавия, сред които „Игра на доверие“, „В Сърцето на Машината“, „Бягство“, „Петя на моята Петя“, „Голата истина за група „Жигули“ и други, а също така концерти и събития на живо.

Каталогът на https://neterra.tv/plus е достъпен без необходимост от абонамент и се обновява непрекъснато, като предлага опция за наем или закупуване на отделни заглавия по избор.

Често задавани въпроси за Neterra.TV

Как и Какво мога да гледам?

Когато купувате абонаментен план, Вие получавате достъп до телевизиите и техните предавания в страната, в която е закупен абонамента. Нетера ТВ разполага с различни права за разпространение за всеки регион и поради тази причина, на територията на други страни достъпът ви до съдържанието на Нетера ТВ може да бъде различен.

Екипът ни работи съвместно с телевизиите, за да осигури права за излъчване на пълната им програма в Интернет.

Освен телевизии на живо, можте да гледате филми и музикални клипове, записи от концерти и музикални награди. Съдържанието ще откриете в секция Видеотека

За въпроси и коментари, моля свържете се с денонощния Център за обслужване на клиенти.

Само с един абонаментен план вече може да гледате всичко на своя компютър, телевизор и телефон:

 • над 55 канала на живо и на запис
 • медии изместени във времето
 • най-новите български сериали
 • новинарски емисии и интересни предавания
 • богата музикална видеотека
 • медии с превъртане до 8 часа назад - засега само на компютър през web страницата ни, работим функционалността да е налична на всички устройства

Начини на плащане

Neterra.TV е лицензиран онлайн търговец. Компанията предоставя на своите клиенти най-високо ниво на сигурност при онлайн транзакции и защитава своите клиенти от възможни измами при плащане.

Картовите плащания се извършват чрез "Виртуален ПОС терминал". Потребителят въвежда данните на своята карта в сигурна среда директно в платежна страница на банковата институция. Електронната система на Neterra.TV няма достъп до картовите данни в нито един момент от осъществяване на платежния процес. Връзката между Neterra.TV и виртуалния ПОС терминал на банковата институция е защитена чрез съвременни, криптографски механизми.

Начини за плащане:

 • Кредитна /Дебитна карта (Maestro, Visa, MasterCard)
 • Paypal
 • Epay
 • EasyPay
 • Gift Card

Neterra.TV е одобрен като интернет търговец от PayPal. Компанията предоставя на своите потребители най-високо ниво на сигурност при онлайн транзакции и защитава своите клиенти от възможни онлайн измами при осъществяване на плащания.

Neterra.TV има партньори в различни краища на света и те предлагат на своите клиенти кодове за 10% отстъпка при закупуването на абонаментен план. Често самите ние предлагаме кодове за отстъпка по време на промо кампании. Ако разполагаш с такъв активен код, влез в "Моят профил" и го въведи в секцията "Код от партньор".

Източник: Neterra.TV