София Имплант Център

В София Имплант Център ВИЕ сте в центъра на всичко, което правим. Създадохме модерно пространство и екип от специалисти, за да премахнем всичките ви притеснения и да получите изключително стоматологично лечение. Оборудвани с най-добрите технологии и комфортна обстановка, ние ви обещаваме, че ще си тръгнете с усмивка.

Как да не сгрешим при избора на клиника за поставяне на зъбни импланти?

Вероятно сте засипани от реклами във фейсбук на клиники предлагащи импланти. Сигурно дори вече имате няколко оферти и обмисляте дали Турция е по-добре от България, защо цените са толкова различни и т.н.…

Предприемането на хирургична интервенция за поставяне на импланти не е като да си купите колело или мобилен телефон. Имплантите няма да можете просто да ги смените след година-две. Малко вероятно е да имате втори шанс след претърпян неуспех!

Затова решихме да направим тези материали, за да разберете най-важното, нещата, които клиниките няма да ви кажат без да попитате, въпросите и отговорите, които ще ви спестят пари, но най-важното ще ви гарантират успешно лечение! Това е важно, защото често при нас идват пациенти търсещи помощ след неуспешно лечение в други клиники.

Ако прочетете постовете ни или гледате видеата ще научите каква информация според нас е задължително да изискате от клиниката за да се намалят рисковете за вас и да си гарантирате успешно лечение.