Мария Михова и как може да оцелее връзката или брака ни в чужбина

Казвам се Мария Михова и съм в Германия, защото мъжът ми си намери по-добра работа тук. Последвах го, за да продължим да бъдем заедно. Такава беше уговорката ни с него още преди да замине. Мисля, че това постоянно ни помага да се разбираме с него тук – никой от нас не е направил компромис с желанията и предпочитанията си относно мястото за живеене. Но знам, че доста малко хора тук са така и с радост им помагам да преодоляват ежедневните предизвикателства във връзката или брака си. Това ми носи вътрешно удовлетворение.

Почувствах се като у дома си, веднага щом кацнах на немска земя. Не бях посещавала Германия никога преди това. Мъжът ми ме взе от летището като кавалер, беше вълнуващо! Влюбих се в къщичките в града, в който работи той още щом ги видях. Радвах се, че най-после съм с мъжа ми за постоянно, след цели 7 месеца раздяла покрай местенето му в Германия. И знам, че това е сравнително кратък срок. Дължи се на факта, че аз имах нагласата на ума, че няма да сме разделени дълго с него.

Аз съм израснала в София, сред панелни блокове и доста боклуци, твърде много хора и коли, така че с радост дойдох тук, мотивирана от чистотата и ниските красиви къщи/малки блокчета за живеене. Знам прекрасни местенца в България и обичам да ходя там, но София не е сред тях. По-скоро планините около нея ми харесват, хижите и уютните места за туризъм около София. Мъжът ми е от град Гоце Делчев – симпатичен град с много хубави хора. Винаги се чувствам там много добре, защото е спокойно, има съвсем друг ритъм на живот. Той обича да се връща там винаги, когато може, но възможностите му за професионално развитие очевидно са тук.

Затова аз го подкрепям, а той подкрепя моите женски консултации, с които помагам на жените да се почувстват отново живи и щастливи. Подкрепата във връзката с мъжа ни е много важна, както и взаимността на чувствата ни с него. И двамата с мъжа ми вярваме в това, споделяме принципа на взаимността, без която според нас щастливите връзки и бракове са невъзможни. Аз уча хората как да се разбират и подкрепят, въпреки различията помежду си – ние с мъжа ми също ги имаме в изобилие! Но вече знаем как да ги преодоляваме - това е процес, който никога не свършва.

Забелязвам, че предизвикателствата пред връзките/браковете на хората тук са доста. Но с времето и с общи усилия, могат да бъдат преодоляни. Животът в чужбина има плюсове и минуси, но той е златна възможност за заздравяване на връзката между мъжа и жената – ако в чужда държава вие успеете да постигнете хармония в отношенията си, вие сте велики! Доверете ми се и аз ще ви покажа още много начини как може да стане това.

Ако искате да се свържете още сега с мен, ето и мойте контакти:

Телефон или уатсъп: 0176 6438 8171

E-mail: marya.mihowa@gmail.com

Интернет страница: https://budnidushi.com/maria-mihova/

ФБ профил: https://www.facebook.com/Mary.Mimoza/

ТикТок профил: https://www.tiktok.com/@mariamihova11?lang=en