Bartonisation

Здравей, аз съм Иван Василев. Винаги съм бил добър в математиката и точните научки и затова се дипломирах като машинен инженер в ТУ-София. След доста години в логистиката аз решиш, че е време за ново предизвикателство. Дигиталните технологии, дизайна и компютрите са предизвиквали винаги моя интерес били част от моя живот. Така попаднах в света на интернет програмирането. Сравнително бързо научих основите на програмирането, защото мисля логично и разбирам техническата част на проектите. Проведох различни онлайн обучения и започнах да създавам собствени проекти. От 2017 работя като фронтенд програмист в разнообразни и интересни проекти. Заедно с колеги реализирахме страхотни идеи и аз научавам много от тях.

Независимо дали като фрилансър или нает във фирма, собствен или проект на клиент, работещ сам или в екип, програмирането винаги ми доставя удоволствие. От 2017 работя върху много интерсени и понякога сложни проекти и научих много нови технологии. Казано с дуги думи: Дай ми дизайн и съдържание и просто ми дръж кафето :):):)

Ако харесваш моя опит, портфолио и проекти, ще се радвам ако се свържеш с мен. Повече за мен може да разбереш на моя сайт www.ivan-vasilev.fun